Succén på SPX 2011


Serier mot rasism var på Small Press Expo i år och släppte vår efterlängtade bok på riktigt. Vi i redaktionen fick under festivalen träffa många härliga tecknare från boken, prata med nyfikna förbigående och snacka loss med inbitna seriefans som längtat efter att boken skulle släppas.

Det var en underbar upplevelse att äntligen få träffa människor som ville läsa boken, efter alla dessa månader då vi suttit och arbetat bakom kulisserna. Efter att ha pratat lite med andra försäljare på mässan fick vi dessutom reda på att Serier mot rasism var bland dom bäst säljande böckerna under hela helgen!


Förutom bokbordet vi hade på mässan höll vi även en presentation av projektet där vi berättade inför publik om hur arbetet med boken gått till, vilka tankar och händelser som låg bakom drivkraften till att starta och genomföra hela projektet. Om någon har dokumenterat framträdandet på något sätt får den gärna höra av sig till oss.

Nu är vi alla tillbaks på skolan i Malmö igen, till viss del utpumpade efter festivalen, men samtidigt väldigt peppade och i full gång med att förbereda releasefesten som vi ska ha på Bodoni i Malmö den 3:e juni. Mer information om det kommer inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar